Acest ingredient crucial au nevoie de Edmonton Oilers pentru o tranzacție câștigătoare

Conținutul articolului

Jack Campbell are o cursă la fel de urâtă în plasa Edmonton cum am văzut-o în peste un deceniu.

Reclama 2

Conținutul articolului

Fostul as al treilea pereche, Brett Kulak, s-a chinuit să rețină atacanți mai pricepuți în noul său rol de a doua pereche d-man.

Conținutul articolului

Atacanți cheie precum Evander Kane, Kailer Yamamoto, Warren Foegele și Ryan McLeod sunt toți accidentați, Kane pentru câteva luni viitoare.

Dar când Oil intră în seria play-off-ului în martie și aprilie, știi cine ar putea juca pentru echipă? Jack Campbell, Brett Kulak, Evander Kane, Kailer Yamamoto, Warren Foegele și Ryan McLeod.

Dacă vă îndoiți de această afirmație, nu căutați mai departe decât Oilers 2021-22, care au ajuns în sfârșit în Final Four-ul playoff-ului NHL.

Mike Smith și-a petrecut cea mai mare parte a anului sufocând fotografii, atât de mult încât peste 90% dintre fanii Oilers au văzut destule până la sfârșitul lunii martie și au vrut ca Smith să plece. Eram unul dintre acei fani pe atunci.

Reclama 3

Conținutul articolului

Veteranul Duncan Keith s-a străduit să-și găsească ritmul cu Oilers în prima treime a sezonului, dar a devenit puternic pe măsură ce sezonul a continuat, găsindu-și jocul ca un partener precis și constant al tânărului Evan Bouchard.

Kane nu a fost alături de echipa care urma să înceapă sezonul trecut, dar a fost luat la un preț avantajos de directorul general al Oilers, Ken Holland, într-o semnătură pe cât de îndrăzneață, pe atât de esențială pentru averea echipei (aș putea adăuga că a fost la fel de greșit ca Am fost cu Smith, am crezut că semnarea lui Kane este bună și, de asemenea, am avut răbdare cu Keith și m-am gândit că înțelegerea ar putea funcționa bine pentru petrol, ceea ce a făcut în cele din urmă).

Lucrurile se pot schimba rapid pentru o echipă NHL. Evident că se pot schimba în rău, așa cum am văzut cu Campbell și alții până acum anul acesta, dar și în bine, așa cum am văzut cu Smith, Keith și Kane anul trecut. .

Reclama 4

Conținutul articolului

Ideea mea din acest preambul lung? Singurul ingredient crucial de care au nevoie Edmonton Oilers pentru o tranzacție este răbdarea.

În acest moment, nu știm cu adevărat care va fi cea mai critică nevoie a echipei în această perioadă finală a playoff-ului. Va fi un alt paznic? Un atacant serios sau doi? Un d-man feroce și viclean, cineva care să aducă ceea ce Oilers obișnuiau să obțină de la Adam Larsson și Kris Russell.

Dar știm că Olanda are puțin spațiu pentru limitare și active tranzacționabile cu care să se joace. Va fi limitat în mișcările pe care le poate face.

Mergi prea repede și elimină un jucător precum Philip Broberg sau Dylan Holloway înainte de a fi sigur ce ai și te-ar putea bântui. S-ar putea să satisfaci o nevoie care ar fi putut fi satisfăcută chiar de Broberg sau Holloway dacă ai fi fost mai răbdător.

Reclama 5

Conținutul articolului

Mișcă-te prea repede și riști să explodezi spațiul și bunurile pe care le ai aducând un jucător care nu se dovedește a fi ceea ce ai nevoie cu adevărat în echipă.

Asta nu înseamnă că Oilers nu ar trebui să amestece jucătorii în și în afara listei și să-i mute în sus și în jos Bakersfield, totul în speranța de a găsi patinatori utili care să poată juca un rol vital în joc.

De asemenea, nu exclude posibilitatea unei mici schimburi pentru un jucător defavorizat din NHL sau AHL care ar putea ajuta, așa cum a făcut Klim Kostin până acum.

Dar aici nu e nicio grabă.

Oilers lui Jay Woodcroft sunt suspendați în cursa playoff-ului. Diferența lor de goluri pentru și contra este scăzută, -0,2 pe joc, dar asta se datorează în mare parte nenorocirilor lui Campbell în plasă și a unor jocuri îndoielnice din partea multor fundași, deoarece lipsa lui Keith și Russell a rănit și mai mult această echipă. la care se așteptau majoritatea observatorilor, inclusiv eu.

Publicitatea 6

Conținutul articolului

Diferenţialul de trageri de gradul A al echipei este bun, +1,6 pe joc. Nu este atât de departe de diferența de +1,8 pe joc în 2020-21, când Oilers au fost atât de buni sub Dave Tippett în Divizia Canadiană. Nu este nici măcar atât de departe de +2,1 pe joc pe care Oilers l-au postat anul trecut în seria de 38 de jocuri de succes a lui Woodcroft pentru a încheia anul.

Concluzii

Nu este distractiv pentru o echipă să aspire, să se agațe și să parieze pe îmbunătățirea internă.

Este foarte distractiv să speculezi la nesfârșit asupra tranzacțiilor și să insisti ca Oilers să aducă cutare sau cutare jucător dacă vor să reușească.

Dar, după cum văd eu, cel mai bun joc al Olandei este jocul cu care și-a făcut acum un nume în Edmonton, acționând cu răbdare și văzând dacă îmbunătățirea internă va fi răspunsul și dacă un jucător neașteptat ar putea cădea în mâinile lui. Oilers, cineva care iubește o cursă de Cupă Stanley cu Connor McDavid și Leon Draisaitl jucând roluri cheie în acea echipă.

Are sens ?

Elemente de bază ale politicii

Actul de suveranitate al lui Danielle Smith este dragoste la prima vedere, dar cine va pârjoli?

Liderul NPD Rachel Notley, stânga, și premierul Danielle Smith.
Liderul NPD Rachel Notley, stânga, și premierul Danielle Smith. Fotografii din fișiere postmedia

La Cultul Hocheiului

McCURDY: Evaluările jucătorilor în înfrângere împuțită în fața Wild

STAPLES: Evaluările jucătorilor dintr-un alt joc păros din Chicago

McCURDY: Condorii zboară sus în Oilers

LEAVINS: Dramă înaltă în timp ce Oilers îi înving pe Panthers

Reclama 1

comentarii

Postmedia se angajează să mențină un forum de discuții plin de viață, dar civil și încurajează toți cititorii să-și împărtășească opiniile despre articolele noastre. Comentariile pot dura până la o oră pentru a fi moderate înainte de a apărea pe site. Vă rugăm să vă păstrați comentariile relevante și respectuoase. Am activat notificările prin e-mail. Veți primi acum un e-mail dacă primiți un răspuns la comentariul dvs., dacă există o actualizare a unui fir de comentarii pe care îl urmăriți sau dacă un utilizator vă urmărește comentariile. Consultați Regulile comunității pentru mai multe informații și detalii despre cum să vă ajustați setările de e-mail.

Add Comment