Frunzele în timpul suplimentar necesită o revizie

Toronto Maple Leafs a pierdut în prelungiri la o schimbare în zona ofensivă pentru a treia oară în acest sezon, când Tampa Bay Lightning a câștigat acasă cu 4-3 într-o noapte plină de acțiune. Mitch Marner a marcat de două ori pentru Leafs, a doborât recordul francizei pentru jocuri consecutive cu un punct, stând la 19 și numărând.

Dar într-o noapte cu astfel de înalte și un hochei incredibil din partea lui, rezultatul nu a fost acolo după o prelungire foarte scurtă. El și Matthews au fost rău, rău, atât de rău, 3 la 3.

Matt Murray a oprit 29 din 33 în pierdere. A arătat grozav în prima repriză a jocului și a ripostat în repriza a doua, dar golul din prelungiri a lăsat de dorit. William Nylander a marcat și pentru Leafs, cu al 14-lea gol al sezonului, liderul echipei sale. Vlad Namestnikov, Nikita Kucherov, Ross Colton și Alex Killorn au marcat pentru Lightning.

Acest joc a avut, de asemenea, șase jocuri de putere pentru Lightning și cinci jocuri de putere pentru Leafs, cu o treime din joc pe echipe speciale. Ambele echipe au marcat de două ori la jocurile lor de putere. Ambele echipe au avut și un gol rechemat, cel al lui Lightning pentru ofsaid și un gol al Leafs pentru o lovitură (Tavares).

Prima perioada

Înainte de joc, Steven Stamkos a primit o ceremonie pentru a marca punctul 1.000 al recordului său de franciză în jocul anterior. A primit o baghetă de aur pentru realizarea sa. Copiii lui Steven au ambii mini-beți aurii, așa că sunt foarte geloasă pe asta. Printre celelalte cadouri ale lui s-au numărat un cristal Tiffany (pahar? Colier? Inel? Coroană? Ajută-mă aici), o crosă de golf și un vin de lux de 5 litri într-o ladă de lemn.

Hollowell a primit primul penalty al meciului pentru spânzurarea și reținerea lui Nikita Kucherov. O bătălie nepotrivită pentru tânărul fundaș care a rămas fără suflare pe gheață. Marner îndepărtează primul puc la ucidere, Point a avut o șansă de la Kucherov în fața fileului, dar Murray a acoperit foarte bine plasa și a luat opțiunile. Apoi Lightning a fost prins înghețând pucul (poate o trecere de mână) cu a doua lor unitate.

Tavares a primit prima șansă pentru Leafs, tăind Bolts care alergă înapoi pe forehand pentru un șut. Nick Robertson a împins apoi prin apărare într-o a doua rundă pentru o șansă redusă pe tamponul lui Vasilevskiy.

Linia Tavares la următoarea lor schimbare a atras un penalty. Centrul controversat Ian Cole l-a verificat pe Robertson din spate. Nylander a avut un șut pe stâlp, Matthews a ratat două șuturi și Nylander aproape să se alăture lui Tavares în fața fileului. Bolts s-au dus la scurt timp pe cealaltă direcție, iar un gol sălbatic de la Marner l-a forțat pe Murray înainte și înapoi să țină pucul afară.

Engvall a oferit pucul pe o șansă de linie, dar Murray a făcut o salvare pe Perry pentru a menține lucrurile calme. Apropo, acesta este al 1200-lea joc din carieră al lui Perry.

Brandon Hagel a mai luat un penalty de verificare încrucișată, de data aceasta pe Holl împiedicându-l să joace pucul, trimițându-i pe Leafs la un alt joc de putere. Marner a luat din senin un cronometru care a mers foarte departe, Bolts a curățat pucul și a pierdut 30 de secunde. Marner s-a răscumpărat apoi, trimițând un puc în slot pentru Matthews și Tavares. Mare noroc. Cu siguranță suișurile și coborâșurile lui Mitch Marner în tura aceea de acolo.

Giordano a luat un șut de la Bunting în ultimele secunde ale jocului de putere, însumând cinci șuturi în acele două minute.

Giordano a ciupit și s-a încurcat cu revenirea lui Robertson, dându-i lui Perry încă două la unu. Matt Murray l-a oprit din nou cu o mișcare bună și fiind drept cu trăgătorul.

Holmberg l-a împiedicat pe Point în ultimul minut al perioadei pentru a-i oferi lui Lightning un al doilea joc de putere. Kämpf și-a blocat bastonul în Stamkos când a trecut linia albastră. Jocul a fost numit offside, sincer să fiu arăta ca o poticnire, dar din păcate pucul a căzut și sunt sigur că nimeni din clădire nu s-a mișcat.

Dupa o

O perioadă foarte plină de penalty-uri cu două apeluri din ambele părți. Ambele echipe au avut șanse bune, dar am fost impresionat de capacitatea ambilor portari de a reduce șansele de recuperare. Niciuna dintre echipe nu a primit mare lucru.

A doua perioada

Sutul lui Holmberg de la Nylander a ieșit din stâlp după ce a fost scurtat la începutul perioadei.

Paul l-a oprit pe Matthews de la ceea ce era aproape un gol, când Tavares a reușit cu capul o grămadă care s-a prăbușit în Vasilevskiy. Leafs au profitat de fapt de un joc de putere. Marner lui Tavares aproape că a avut , apoi Nylander al lui Tavares aproape că a avut pucul sub Vasilevskiy, dar el a strâns cele cinci găuri pentru a împiedica pucul să alunece.

Holmberg a obținut o ruptură în timp ce a furat pucul de la Bogosian și a spart în apărare, dar Simmonds a intervenit pentru a-i oferi lui Holmberg acel decalaj. Penalti-urile au continuat să vină și să plece. Fără lovituri de putere pentru Lightning, dar…

1-0

MITCH MARNER STĂ SINGUR CU CEA MAI LUNGĂ SURĂ DIN ISTORIA FRUNZELOR CU UN TOL SIGUR!!! A avut o șansă pe cont propriu în plasă, dar avea nevoie de Kämpf să câștige pucul din spatele fileului pentru a mai avea o șansă pe care nu a ratat-o.

1-1

Vlad Namestnikov primește primul său gol al sezonului pentru finala șase care chiar se chinuie să marcheze în acest sezon pentru Lightning. Matthews era jos, Holl era prea departe pentru a degaja pucul, iar Namestnikov la prins pe Murray sus. Cirelli a avut un asist în primul său joc al sezonului.

Marner și Sandin și-au schimbat locurile în zona de atac pentru o schimbare, extrema/apărătorul hrănind fundașul pentru o șansă în față.

Multumesc Matty.

1-2 Offside

Șutul de la distanță al lui Kucherov poate să fi deviat de pe Point și din bară. Dar Lightning a revenit cu aceeași grupă și Point a marcat pe bune. Tot de la Kucherov, Liljegren a fost găsit pe partea greșită a stâlpului. Keefe a contestat offsaidul și a fost! Kerfoot a primit apelul imediat. Antrenorii video Leafs sunt 9/10 în era Keefe.

Anthony Cirelli a împins cu putere fileul, dar în cea mai mare parte sa izbit de Murray în gheața albastră. Plasa a fost doborâtă (arsă), dar Murray a fost bine.

2-1

WILLIAM NYLANDER CU AL 14-lea SAU GOL AL SEZIONULUI DE CONDUCERE A ECHIPEI OBȚINE FOARTE ÎN NAIN!!!

Bunting, Cernak și Kucherov au primit cu toții penalități pentru un apel întârziat la Kucherov pentru interferență asupra lui Holl. Nylander a răsturnat pucul către tușier, dar Kucherov a crezut că i s-a revenit la cap, așa că a început un scrum (util pentru Lightning care dorea o schimbare de impuls). Bunting a fost împins într-o încăierare, dar l-a luat pe Cernak cu el.

Murray a făcut o salvare extraordinară pe Namestnikov, în timp ce Cirelli a fost în spatele fileului cu pucul.

Aston-Reese și Perbix au fost amândoi chemați pentru a prinde și ține stick-ul, trimițând cele două echipe într-un 4v4.

După două

O altă perioadă bună pentru Leafs, care conduceau la șuturi și aveau 60% șanse la 5-5.

A treia perioada

2-2

Kucherov a egalat jocul pe jocul de putere cu un ecran perfect de la Perry în fața fileului. Murray nu a avut nicio șansă. Marner a primit un penalty pentru că a declanșat patru secunde în perioada care a dat startul golului 4-la-3.

2-3

Două goluri consecutive de power play pentru Lightning și jocul este răsturnat în cinci minute. Acesta este Colton la a doua unitate după o luptă uriașă în fața fileului în care toate cele patru Leafs erau în fața lui Murray, dar nimeni nu era de partea lui.

Acum Kerfoot este chemat la penalty. La începutul jocului, Stamkos a patinat în capul lui Murray, răsucindu-l. Murray părea inconfortabil și a întârziat să se ridice, dar a rămas în joc.

3-3

MITCH DACĂ DIN NOU! Acel gol de power-play a încheiat o serie teribilă de șuturi de două goluri pentru Lightning.

4-3 lovituri

Un gol disputat, dar John Tavares crede că înscrie. Dar greșește, dă cu piciorul în puc. Totuși, a fost un antrenament rău din partea lui. Vintage JT.

Decizia brutală a lui Robertson de a îngheța pucul într-o cursă doi la doi, în loc să împingă înainte sau să arunce pucul, el simte presiunea și o întoarce adânc înainte de a ajunge la linia roșie. Lightning a câștigat următoarea confruntare, dar Leafs au reușit să se iasă din eroare cu 30 de secunde rămase în timpul regulamentar. Giordano a blocat șutul și a depășit-o pentru mijlocașul de jumătate de vârstă.

Dupa plata

Presiunea timpurie a lui Lightning la începutul celei de-a treia a fost terifiantă, dar Leafs au revenit și l-au egalat pe Mitch. S-au împins înapoi. Șuturile 5 la 5 probabil că nu înseamnă mare lucru într-un joc cu mai mult de 20 de minute de echipe speciale, dar Leafs l-au pierdut cu 46% de șuturi și goluri așteptate.

Peste orar

3-4

Marner întoarce pucul și Killorn îl câștigă. Oroarea orelor suplimentare continuă.

Add Comment