Izjava o omejitvi odgovornosti

Izjava o omejitvi odgovornosti za artlusa
Če potrebujete več informacij ali imate kakršna koli vprašanja o izjavi o omejitvi odgovornosti na našem spletnem mestu, nas lahko kontaktirate po e-pošti na naslovu [email protected]

Opustitev odgovornosti za artlusa
Vse informacije na tem spletnem mestu – https://artlusa.com/ – so objavljene v dobri veri in zgolj za splošne informacije. artlusa ne jamči za popolnost, zanesljivost in točnost teh informacij. Vsako dejanje, ki ga sprejmete na podlagi informacij, ki jih najdete na tem spletnem mestu (artlusa), je izključno na vašo lastno odgovornost. artlusa ne odgovarja za nobeno izgubo in/ali škodo v zvezi z uporabo našega spletnega mesta. Naša izjava o omejitvi odgovornosti je bila ustvarjena s pomočjo generatorja izjav o omejitvi odgovornosti.

Z našega spletnega mesta lahko obiščete druga spletna mesta tako, da sledite hiperpovezavam do teh zunanjih spletnih mest. Čeprav si prizadevamo zagotavljati le kakovostne povezave do uporabnih in etičnih spletnih mest, nimamo nadzora nad vsebino in naravo teh spletnih mest. Te povezave do drugih spletnih mest ne pomenijo priporočila za vso vsebino, ki se nahaja na teh spletnih mestih. Lastniki spletnih mest in vsebina se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in se lahko zgodijo, še preden imamo možnost odstraniti povezavo, ki je morda postala “slaba”.

Zavedajte se tudi, da imajo lahko druga spletna mesta, ko zapustite naše spletno mesto, drugačne politike zasebnosti in pogoje, na katere nimamo vpliva. Preden se lotite kakršne koli dejavnosti ali naložite kakršne koli podatke, preverite politike zasebnosti teh spletnih mest in njihove “pogoje uporabe storitev”.

Soglasje
Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našo izjavo o omejitvi odgovornosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Posodobitev
Če bomo ta dokument posodobili, dopolnili ali spremenili, bodo te spremembe vidno objavljene tukaj.