Legenda Drag Race Shangela îi răspunde lui RuPaul spunând că ar fi trebuit să o încoroneze

RuPaul’s Drag Race legenda Shangela i-a răspuns lui Ru spunând că ar fi trebuit să câștige cel puțin unul dintre sezoanele lui.

Ru a apărut pe Urmărește What Happens Live cu Andy Cohen și a spus că dintre toate reginele care nu câștigaseră niciodată un sezon, ea o va încorona pe Shangela, care a apărut în sezoanele 2 și 3, și All Stars 3 (unde de fapt a câștigat cele mai multe provocări).

Shangela a împărtășit videoclipul pe Instagram și a scris: „Mulțumesc, mamă legendară @rupaulofficial. Recunoașterea ta este la fel de puternică ca oricare (coroană). Am fost întotdeauna recunoscătoare pentru oportunitățile oferite de Ru și @rupaulsdragrace m, încă de la primul meu sfat de atelier. in sezonul 2!

Acest conținut este importat de pe Instagram. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor.

Legate de: cursa de tragere și Morți vii echipa vedetă pentru un nou film

„Și sunt și mai recunoscător pentru cursa de tragere fraternitatea și fanii din întreaga lume care m-au susținut când am încercat, am eșuat, chiar și-am rupt un picior… dar nu am renunțat niciodată. Și iată-ne astăzi, încă în picioare… încă distracți… încă creăm!

„Așa că VA MULȚUMESC tuturor. Nu am câștigat niciodată Drag Race (sau @dancingwiththestars lol), dar mă pașnuiesc ca un câștigător pentru totdeauna. Cu toții suntem câștigători, dragă. ALALOA!”

După cum a menționat Shangela, ea a devenit prima drag queen în care a concurat Dansând cu steleleacționează în O stea se naște remake, și înainte de serie Noi suntem aici alături de Eureka și Bob Drag Queen.

În timpul filmării ultimului sezon, la începutul acestui an, Eureka și-a dat seama că este o femeie trans, ieșind public săptămâna aceasta, după luni de terapie de substituție hormonală.

Getty Images

Legate de: RuPaul’s Drag Race sezonul 15 confirmă arbitrii invitați

„În fiecare zi devin femeia în care mă străduiesc să fiu, dar sunt deja acea femeie”, a spus ea. „Este ca orice altă femeie și ca orice altă persoană, o să fac ceea ce trebuie să fac pentru a mă simți și mai confortabil în propria mea piele.

Între timp, ultimul cursa de tragere sezon – Canada împotriva lumii – tocmai și-a încoronat câștigătorul și puteți afla cine este aici.

RuPaul’s Drag Race SUA difuzat pe MTV în Statele Unite și WOW Presents Plus Regatul Unit.

Interesat să vorbesc despre toate lucrurile cursa de tragere? Vizitați sub-forumul nostru dedicat

Add Comment