„Pe ce nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?” (45 de răspunsuri)

Într-o lume dominată în mare măsură de consumerism, poate fi dificil să discerneți care cumpărături merită cu adevărat banii tăi și care sunt doar despre impulsurile tale.

Oprește-te pentru o clipă. Anul acesta, cumpărătorii au cheltuit un record de 9,12 miliarde de dolari în Vinerea Neagră și un alt record de 11,3 miliarde de dolari în Cyber ​​​​Monday, ceea ce a făcut din aceasta cea mai mare zi de cumpărături online. Acest îndemn aproape irezistibil de a cumpăra lucruri este creat de strategii inteligente de vânzări care joacă în mare măsură pe temerile noastre de a pierde (cui nu-i place o chilipir din când în când!).

Deci, cum găsești un teren rațional în această nebunie pentru cumpărături? Cum măsurăm ce avem nevoie și ce nu avem nevoie, ce merită banii noștri și ce nu?

Ei bine, acest thread Ask Reddit poate avea câteva răspunsuri. „Pe ce nume de marcă merită 100% să cheltuiești mai mult?” a întrebat cineva și oamenii au început să împartă stropii pe care le credeau că își merită din plin banii.

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Vase din sticlă Pyrex și recipiente pentru depozitarea alimentelor.

Mi s-au spart lucruri mai ieftine, pleoape rupte. Dar Pyrex durează pentru totdeauna.

chefjenga , Dennis Harper Raport

„Există un anumit hack pentru a cumpăra mărci bine-cunoscute de calitate”, a spus Lina Survila, fondatoarea revistei Abstract Stylist și creatoarea buletinului informativ metaverse The Wearables Daily. panda plictisit într-un interviu.

Lina susține că numele mărcii nu este totul, „dar dacă ești un consumator care de obicei se plictisește de hainele tale vechi, este mai bine să cumperi mărci care le plac și altora”. În acest caz, susține Lina, după un timp poți vinde cu ușurință articolul.

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Cu toată sinceritatea, tupperware.

Mama mea are recipiente cu tupper care sunt aproape la fel de vechi ca mine și sunt încă în stare bună. Rareori găsesc recipiente din plastic care se apropie chiar de calitate și durabilitate.

Slish753 , Philippe Pessar Raport

De asemenea, „Nu ar funcționa niciodată cu mărcile de fast fashion, deoarece piesele uzate nu sunt de obicei în stare de vânzare, iar oamenii nu vor economii pentru mărcile de fast fashion, pe care oricum le pot cumpăra cu reduceri mari”, a explicat Lina.

În acest fel, a continuat Lina, „ajutăm să consumăm mai puțin și să alegem articole realizate etic care au valoare chiar și după câțiva ani de purtare”. Ea a adăugat că aceeași regulă se aplică la orice vă puteți gândi, de la mărci de uz casnic la jucării pentru copii până la artă.

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Sutien. Nu am avut niciodată unul care să se potrivească corect până când m-am îmbrăcat la Nordstrom și apoi mi-am predat un sutien de 60 USD cu o mărime pe care nici măcar nu știam că se potrivește ca o mănușă și care era confortabil ȘI îmi făcea sânii să arate bine.

Edit: Îi mulțumesc lui Dimpletown pentru că mi-a sugerat să editez acest comentariu pentru a adăuga marca, care este Natori, ei îmi fac 30DD „pe montare pe umăr”.

spălătorie7980 , Uliana Kopanytsia Raport

Cu toate acestea, Lina a fost de acord că nu toată lumea poate cheltui mulți bani pe o jachetă nouă. „Dar acest ciclu de consum conștient le permite oamenilor să cumpere articole second-hand de bună calitate la un preț rezonabil”, a spus ea. „Așa că v-aș sugera să faceți cercetări despre mărci de calitate și să vă amestecați garderoba cu articole noi și folosite”, a concluzionat Lina.

Mixer pe suport KitchenAid. Îl am pe al meu de peste 10 ani, îl folosesc cel puțin o dată pe săptămână și iau o bătaie în timpul Crăciunului și încă funcționează ca un farmec.

ochlea Raport

Acest lucru va fi respins, dar mi-am cumpărat MacBook Pro în 2010 și încă funcționează bine. Înainte de asta, am trecut prin laptopuri toshiba și hp la fiecare 2-3 ani. În cazul meu, MacBook-ul a fost cel mai ieftin laptop pe care l-am avut vreodată.

boxedj Raport

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Q-tips.

Nu știu ce fac toate celelalte mărci și medicamente generice, dar jur că raportul lor bumbac la lip este încă oprit. Prea strâns sau prea moale. Nu pot fi doar eu…

derekwiamson , QuesterMark Raport

Note post-it 3M.

Efectuarea unui adeziv suficient de puternic pentru a împiedica notele să se îndoaie peste margine și să cadă, dar suficient de slab încât să le poți îndepărta și înlocui după bunul plac, pare să fie în afara domeniului de aplicare al oricărei alte companii.

eminenţă Raport

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Întotdeauna plătesc puținul în plus pentru o brichetă Bic peste transparentele ieftine. Se rup rar și sunt mai ergonomice.

readaugkx Raport

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Nu merge ieftin pe dispozitive.

Am un set Bosch pentru mașina de spălat/uscător și până acum au supraviețuit 3 seturi de la LG, Samsung al tatălui meu vitreg și încă unul pe care nu-mi amintesc. Oamenii se plâng că dispozitivele nu rezistă atât de mult ca înainte și, deși nu sunt de acord, de multe ori este pentru că cumpără modele ieftine.

eclips1st , Mike King Raport

Articole de Corelle. Rahatul ăsta este al naibii de indestructibil și, ca bonus, a existat pentru totdeauna, așa că adesea îl găsești super ieftin la magazinele second-hand.

yaoiphobe Raport

Yeti. Fratele unui prieten este pompier și a fost chemat să stingă un incendiu de mașină. După ce a fost oprit, au găsit un Yeti cu apă înghețată încă în el în suportul pentru pahare.

LiveMaineLobster Raport

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Ca stângaci, pixurile Zebra F-402.

Vârf fin, fără bavuri, fără apăsare tare pentru a obține o linie curată. De când le-am descoperit, nu mă pot întoarce la alte pixuri

jalopycat , lovește vulturul Raport

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Potrivit soției mele, produsele feminine care nu sunt de marcă nu funcționează bine sau sunt extrem de incomode. A avea un timp mai confortabil în această parte a lunii este cu mult superioară utilizării de produse incomode pentru a le face de două ori mai rău. (Cuvintele lui, nu ale mele.)

Să adaug: am 33 de ani și sunt cu soția mea de când eram în liceu. Eu am achiziționat multe dintre aceste produse chiar și atunci când mă întâlneam pentru prima dată cu ea. Este fie o inserție de hârtie sau carton aspră/incomodă, fie bumbac care pur și simplu nu este sigur și nu rămâne împreună așa cum ar trebui (după cum au menționat și câțiva aici). De cele mai multe ori sunt magazine sau mărci care nu aparțin mărcii la Fred Meyer (Kroger), pentru că acolo am făcut mereu cumpărături sau în călătoria ocazională Safeway. Nu avem Walmart sau Costco lângă noi, așa că nu avem idee cât de bune sunt mărcile lor.

NogEggz , Karolina Grabowska Raport

Sticle de vid/termo din oțel inoxidabil Stanley. Am una care conține o cafea de 12 căni pe care am cumpărat-o de la vânzarea unei proprietăți a unui vecin în urmă cu 30 de ani și probabil că era de 20 la acea vreme. Încă funcționează exact așa cum s-a promis.

Am avut probleme cu curățarea cafenelei de jos până când am văzut un indiciu de la Héloïse despre asta: umpleți-o aproximativ 1/3 cu apă fierbinte de la robinet și introduceți aproximativ 4 tablete de curățat pentru proteze și lăsați-o să stea peste noapte. Nu ți-ar veni să crezi cât de curat este după acest tratament!

Wow! Nu aveam idee că va elimina acea linie. Mulțumiri! Credeam că vrei să arunci o privire la vechiul meu Stanley:

[Stanley Vacuum Bottle/thermos](https://imgur.com/gallery/38TZfG1)

sopsychcase Raport

caserolă Le Creuset.

Aspect, performanță, durabilitate – ar trebui să vă reziste toată viața dacă aveți grijă.

Cangur Raport

Unt sărat Kerrygold

Edit: lol nu am văzut acea explozie. Vă mulțumim pentru voturi pozitive și premii!

cimpanzeu Raport

"Pe care nume de marcă merită de fapt 100% să cheltuiești mai mult?" (45 de răspunsuri) Toate tablourile. Pictură de casă, mașină, barcă, trenuri și avioane. De obicei, cu cât costul este mai mare, cu atât vopseaua este mai bună. Iubește produsele Sherwin Williams „Emerald” ca vopsea de casă.

Prea rațional101 , gbrazzill Raport

Oxo. Ustensile de bucătărie, articolele de uz casnic în general, produsele lor sunt atât de intuitive și bine concepute și arată pur și simplu grozav. Dacă fac o versiune a tot ceea ce am nevoie, voi alege întotdeauna marca lor în detrimentul oricui altcuiva.

anon Raport

Oricare dintre cele mai bune hârtie igienică. Nu vă zgâriți cu țesăturile proaste. Fundul tău îți va mulțumi.

keywest8690 Raport

Brichete Zippo

Calitate incredibilă. Garanție pe viață cu o politică de reparare sau înlocuire fără întrebări. Puteți găsi unul stricat la întâmplare pe stradă, îl puteți trimite prin poștă, iar ei îl vor repara sau îl vor înlocui.

O brichetă zippo va dura generații.

Pentru oricine este interesat, dar nu-i place să folosească lichid de brichetă. Zippo produce acum inserții pentru brichete cu butan și cu arc electric.

Lighter Inserts

LordVic Raport

Anvelope Michelin de înaltă performanță – banda de rulare de lungă durată, silențioasă, tracțiune excelentă.

Back2Bach Raport

Aproape orice produs în America, Japonia sau Germania va fi de o calitate superioară decât orice produs chinezesc vândut pe Amazon. De la cuțite de bucătărie la mașini. Desigur, veți plăti o primă pentru că nu sunt făcute cu muncă de sclav.

Masacrul_Ananas Raport

Vesela Corelle. Este elegant, durabil și ușor.

Este practic kevlarul vaselor

stip42 Raport

Nu o marcă, ci regula de aur a instrumentelor. Cumpărați mai întâi cel ieftin. Dacă se strică, cumpărați cel mai scump. Dacă se sparge cea scumpă, cumpără unele ieftine.

cada câine Raport

Compania comercială Duluth (în special pentru lenjerie intimă). A existat o jumătate de vânzare cu ceva timp în urmă și am avut destul încât să nu fiu nevoit să port niciodată alte mărci.

Grombrindal18 Raport

Notă: Această postare conținea inițial 83 de imagini. A fost scurtat la primele 45 de imagini pe baza voturilor utilizatorilor.

Add Comment