Pravilnik o zasebnosti

Politika zasebnosti za artlusa
Na spletni strani artlusa, ki je dostopna na naslovu https://artlusa.com/, je ena od naših glavnih prednostnih nalog zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži artlusa, ter način njihove uporabe.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas.

Datoteke dnevnika
artlusa sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko ti obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa podjetja za gostovanje in je del analitike storitev gostovanja. Informacije, ki jih zberejo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in časovni žig, strani, na katere se napotuje/izhaja, in po možnosti število klikov. Ti podatki niso povezani z informacijami, ki bi omogočale osebno identifikacijo. Namen teh podatkov je analiziranje trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbiranje demografskih podatkov. Naš pravilnik o zasebnosti je bil ustvarjen s pomočjo generatorja pravilnikov o zasebnosti.

Politike zasebnosti
Na tem seznamu lahko najdete pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev artlusa.

Tretji oglaševalski strežniki ali oglaševalska omrežja uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, prikazanih na artlusa, ki se pošljejo neposredno v uporabnikov brskalnik. Pri tem samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da artlusa nima dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo oglaševalci tretjih oseb, niti nima nadzora nad njimi.

Politike zasebnosti tretjih oseb
Politika zasebnosti artlusa ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da si za podrobnejše informacije ogledate ustrezne politike zasebnosti teh oglaševalskih strežnikov tretjih oseb. Ta lahko vključuje njihove prakse in navodila o tem, kako se lahko odjavite od določenih možnosti.

Piškotke lahko onemogočite z možnostmi posameznega brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posameznimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na spletnih straneh posameznih brskalnikov. Kaj so piškotki?

Informacije za otroke
Še en del naše prednostne naloge je dodajanje zaščite za otroke pri uporabi interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, da opazujejo, sodelujejo in/ali spremljajo ter usmerjajo njihove spletne dejavnosti.

artlusa zavestno ne zbira osebnih podatkov otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok na našem spletnem mestu posredoval tovrstne podatke, vam priporočamo, da se takoj obrnete na nas in po najboljših močeh bomo takšne podatke nemudoma odstranili iz naših evidenc.

Samo spletni pravilnik o zasebnosti
Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi s podatki, ki so jih delili in/ali zbirali v artlusu. Ta pravilnik ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso to spletno mesto.

Soglasje
Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji in določili.