Washington Commanders vs. New York Giants Predicție, previzualizare și cote

Duminica aceasta, Washington Commanders (7-5) se deplasează la East Rutherford, NJ pentru a-i înfrunta pe (7-4) New York Giants. Kickoff-ul va avea loc la ora 13:00 EST, în stadionul MetLife. Aceasta va fi prima dată când aceste două echipe se întâlnesc în acest sezon, deoarece câștigătorul acestui joc va avea șanse mai mari să se califice în playoff.

Washington Commanders intră în acest joc după ce i-au învins pe Atlanta Falcons, 19-13. Arătau uimitor pe partea defensivă a terenului, deoarece au arătat că pot apăra alergarea sau pasa. Ei vor trebui să păstreze acest impuls în acest joc dacă vor să-i provoace pe Giants pe drum.

New York Giants intră în acest joc după ce au căzut în fața Dallas Cowboys de Ziua Recunoștinței. S-au luptat pe partea de atac a terenului, deoarece nu au reușit să marcheze suficiente puncte pentru a rămâne competitivi în acest joc. Ei vor trebui să găsească eficient zona finală în aceasta dacă vor să-și apere terenul împotriva Comandanților.

Cauți cel mai bun pariu al meu?

Cel mai bun pariu de ieri a fost încasat, deoarece am avut peste 57 de puncte în jocul UCF împotriva lui Tulane. Sunt două la rând și sunt într-o rundă NFL (7-3) pentru că o să caut să devin fierbinte azi! Acum am ales o echipă în jocul Chargers vs. Raiders pentru că una dintre acele echipe are un avantaj serios! Nu poți rata această alegere. Cumpărați acest cel mai bun pariu și ne vedem înapoi în VERDE!

Pot comandanții să rămână cald?

Washington Commanders sunt încă pe ultimul loc în NFC East, dar sunt (4-1) în ultimele cinci jocuri jucate. În atac, ei înscriu 19,4 puncte pe joc și răzbună 324,9 yarzi totale. Acesta este al 24-lea cu cele mai multe puncte marcate pe joc și al 23-lea cu cele mai puține yarzi în medie pentru fiecare concurs. Washingtonul s-a străduit să mute constant mingea prin aer, deoarece are o medie de 203,8 yarzi de trecere pe joc, ceea ce este pe locul 24 în NFL. Taylor Heinicke va începe ca fundaș, după ce a lansat șapte touchdown-uri și cinci interceptări în acest sezon. El va căuta să îi paseze mingea lui Terry McLaurin, deoarece a fost cel mai bun receptor din această echipă. Are 840 de metri și două touchdown-uri în acest sezon. Comandantii s-au bazat pe atacul lor de graba, deoarece au o medie de 121,1 yarzi de graba pe joc. El este al 15-lea cel mai bun jucător din ligă, deoarece ei au demonstrat că pot conduce un atac echilibrat. Antonio Gibson este liderul acestei echipe, care a înregistrat 476 de metri și trei touchdown-uri în acest sezon.

În apărare, comandanții au fost foarte greu de învins. Au fost grozavi împotriva alergării, iar secundarul lor a continuat să se apere. Washingtonul acordă în prezent 19,7 puncte pe joc și 310 de metri în total. Acesta este al 10-lea cel mai puține puncte permise pe concurs și al optulea cel mai puține yarzi cedate pe joc. Primii șapte din față ai Washingtonului au continuat să impresioneze, deoarece au reușit să înfunde mijlocul și să oprească alergarea. Aceștia permit doar 108,4 yarzi de rulare pe joc, pe locul opt cel mai puțin din ligă. De asemenea, comandanții au rezistat trecerii, deoarece secundarul lor permite doar 201,6 yarzi de trecere. Sunt pe locul 10 cu cele mai puține metri permise prin aer, deoarece nu a fost ușor să miști constant mingea împotriva Washingtonului. Jamin Davis continuă să conducă această apărare, după ce a înregistrat un total de 68 de tacleri și trei sacouri în acest sezon.

Raport de accidentare: Chase Young DE (genunchi), Dax Milne WR (picior), Benjamin St-Juste CB (gleznă), Antonio Gibson RB (picior), Logan Thomas TE (coaste), Trai Turner G (gleznă), Tyler Larson C (), Wes Schweitzer G (comoție) și Carson Wentz QB (deget) sunt toate enumerate ca discutabile. Cole Holcomb LB (picior), Jd McKissic RB (gât) și Armani Rogers TE (genunchi) sunt listați ca absenți.

Pot uriașii să vină acasă?

New York Giants se află în prezent pe locul trei în NFC East și sunt (2-3) în ultimele cinci jocuri. La atac, ei marchează 20,5 puncte pe meci și o medie de 331,4 metri. Acesta este locul 22 cu cele mai multe puncte marcate pe meci și pe locul 20 cu cele mai multe yarzi mediate pe concurs. New York-ul s-a străduit să mute constant mingea prin aer în acest sezon, dar atacul lor în grabă a continuat să-i poarte în atac. Giants aruncă în prezent pentru 180,3 yarzi de trecere pe joc, ceea ce este pe locul 28 cel mai mult din ligă. Daniel Jones va începe ca fundaș, după ce a înregistrat 10 pase de touchdown și patru interceptări în acest sezon. El va căuta să-i paseze mingea lui Darius Slayton, deoarece a prins 27 de recepții pentru 476 de metri și două touchdown-uri. Giants se grăbesc, de asemenea, pentru 151,1 yarzi pe joc, care este al șaselea cel mai mult din NFL. Saquan Barkley este liderul Giants cu 992 de yarzi și șapte touchdown-uri în acest sezon.

Pe partea defensivă a terenului, Giants au continuat să se apere. Secundarul lor a reușit să încetinească ofensa de pasă a adversarilor, dar șapte lor din față au fost inconsecvenți împotriva alergării. New York permite în prezent 21,1 puncte pe joc și 355,2 metri. Acesta este al 14-lea cu cele mai puține puncte permise pe joc și al 22-lea cu cele mai multe yarzi cedate pe concurs. New York permite, de asemenea, 216,3 yarzi de trecere pe joc, pe locul 16. Cu toate acestea, Giants au fost mult mai rău împotriva alergării. Aceștia renunță la 138,9 yarzi de urgență pe joc, locul 26 cu cele mai multe yarzi permise pe joc. Julian Love continuă să conducă acea apărare, după ce a înregistrat 83 de tacleri, un sac și două interceptări. Săptămâna trecută, a făcut 10 tacleri împotriva Cowboys, ca peste tot pe teren.

Raport de accidentare: Evan Neal OT (genunchi), Cor’Dale Flott DB (conmoție), Tire Phillips T (gât) sunt listate ca probabile. Azeez Ojulari LB (vițel), Tony Jefferson S (picior) și Ben Bredeson G (genunchi) sunt absenți până la începutul lunii decembrie. Fabian Moreau CB (coaste), Nick Williams DT (biceps), Jon Feliciano C (gât) și Adoree Jackson CB (genunchi), Darius Slayton WR (boală) și Joshua Ezeudu OL (gât) sunt enumerați ca îndoielnici.

(Asigurați-vă că verificați raportul de accidentare înainte de a plasa pariul, deoarece Giants au o mulțime de jucători care ar putea reveni în acest joc).

Cele mai bune pariuri pentru acest joc

Pariul lateral de joc complet

Statutul insider:

Evaluare:


Voi alege Comandanții și voi obține punctele (-2). Au câștigat patru din ultimele cinci jocuri și nu cred că există o echipă mai bună în ligă în acest moment. Ei fac munca de ambele părți ale mingii, pentru că nu vor permite Giants să marcheze suficiente puncte pentru a acoperi acel gol. New York-ul a reușit să miște mingea pe sol doar în acest sezon, dar apărarea împotriva alergării a comandanților este suficient de bună pentru a-i opri. Washingtonul permite 108,4 yarzi de rulare pe joc, pe locul opt cel mai puțin din ligă. Daniel Jones nu are mulți receptori sănătoși la care să arunce pentru că îi va fi greu să-și conducă ofensiva pe teren. Nu m-a impresionat împotriva Cowboys de Ziua Recunoștinței și că apărarea Washingtonului este legitimă. Aceștia permit locul 10 cu cele mai puține puncte pe joc și pe locul opt pentru yarzi. Primii lor șapte vor opri alergarea și vor pune presiune pe Jones, deoarece Giants se vor lupta cu mingea în mâinile lor în acest joc. Acum, nu-mi place Taylor Heinicke, dar îl văd făcând destule jocuri târziu în acest joc pentru a-și împinge echipa pe lângă Giants. Washingtonul este fierbinte acum și Giants nu. Merg cu echipa care merge în direcția bună.

Alegeți comandanții din Washington și puneți punctele (-2).

Pronostic: Washington Commanders -2

Selecția totală de joc completă

Statutul insider:

Evaluare:


Voi bate run-urile sub (40,5) în acest joc, deoarece niciuna dintre aceste abateri nu va înscrie suficiente puncte pentru a împinge acel total peste număr. Ambele echipe s-au luptat, de asemenea, să mute constant mingea prin aer, deoarece ambele vor ține mingea pe sol, ceea ce va ține ceasul să funcționeze tot timpul. Apărarea Commanders este, de asemenea, legitimă, deoarece nu văd că le permite Giants să înscrie de mai multe ori în acest joc. Ei renunță cu 10 puncte mai puțin și sunt excelenți împotriva alergării. Ele vor obstrucționa mijlocul și vor împiedica Barkley sau Jones să miște mingea pe sol. Acest lucru va duce la mai multe puncte pe măsură ce luptele ofensive ale Giants continuă în acest joc. Acum, nici comandanții nu vor obține suficiente puncte pentru a împinge acel total peste număr. Ei marchează pe locul 24 cu cele mai multe puncte pe joc și se luptă să mute constant mingea prin aer. De asemenea, Giants vor încărca cutia și vor opri alergarea, ceea ce va menține acel total sub număr. Niciuna dintre aceste echipe nu este puteri ofensive, pentru că nu mă aștept să înnebunească în acest joc. Aceste două echipe se cunosc foarte bine și va fi o luptă până în clipa finală.

Luați sub (40,5) puncte și așteptați-vă la o luptă defensivă în aceasta!

Pronostic: Sub 40,5

Compus de
Mason Folz, „Mason Folz”

Mason a absolvit Universitatea din Colorado la Boulder și se uită la SportsCenter încă de înainte să poată merge. Face matematică de când a învățat să numere și nimic nu-l face pe Mason mai fericit pe lumea asta decât să vorbească despre sport, dacă nu este pe terenul de golf! Suntem foarte bucuroși că l-am adăugat pe Mason în echipa noastră de la StatSalt și veți fi încântați și dumneavoastră. Să facem bani!

Add Comment